mogelijkheden

groep-6-7-cbs-meander-pv-64

Behoefte aan een wat rustiger tijdelijk project op de BSO, brede school of in de klas? Kies voor relaxgym en laat de kinderen ervaren dat er ook andere mogelijkheden zijn dan drukke activiteiten tijdens en na school. Er-relaxsport kan eenmalig of voor langere projecten worden geboekt.

Er-relaxsport kan ingezet worden door gemeenten en sportstichtingen die sportstimuleringsprojecten verzorgen. Dit kan als sportdocent of als organisator. De jarenlange ervaring als projectleider sportstimulering in combinatie met praktijkervaring zorgt ervoor dat u kennis, kunde en enthousiasme voor het sportvak in huis haalt.

« terug | volgende »

tarieven

Basistarief: 50 euro per uur excl. reiskosten, materiaal en btw.

Er-relaxsport bespreekt graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden.

« terug | volgende »

work-shops

Er-relaxsport verzorgd ook work-shops Relaxgym voor leerkrachten van scholen of pedagogisch medewerkers. De deelnemers ervaren zelf wat Relaxgym met je kan doen en krijgen mogelijkheden en tips mee om kinderen in de groep of klas beter te leren ontspannen. Begeleiden van leerkrachten of leidsters op op de groep behoort ook tot de mogelijkheden.

Caroline, leerkracht groep 1-2: "Het was heerlijk ontspannen en ik wil graag met relaxgym verder in de klas onder begeleiding van Er-relaxsport."
Anita, directeur basisschool: "Hoe krijg je dat voor elkaar, de drukste kinderen liggen aan het eind heel rustig en zijn helemaal ontspannen!"

« terug | volgende »