waarom

cbs-meander-pv-16

Een kinderfeestje is één van de hoogtepunten in het jaar van een kind. Een leuk feestje organiseren is niet voor iedereen even makkelijk en daarom worden kinderfeestjes steeds vaker uitbesteed. Ouders vinden het lastig om voor een groep kinderen wat te verzinnen en het vervolgens nog gezellig te houden. Vervoer van en naar een locatie en is vaak een struikelblok. Waarom naar een groot, druk speelparadijs terwijl de gymzaal om de hoek ligt en geheel voor de eigen feestgangers beschikbaar is? De voordelen zijn:

  • veel ruimte
  • lekker bewegen zonder ruimtelijke beperkingen
  • de meeste kinderen vinden gymmen leuk
  • geen rommel en herrie in huis
  • een gymzaal in het dorp is aan te fietsen of wandelen
  • kinderen zijn in beweging, wat goed is voor hun gezondheid

 

Nieuw zijn de RELAXgymfeestjes of een combi van uurtje relaxgym met uurtje gymzaal. Zeker voor kinderen die veel last hebben van spanning rond hun verjaardag en daardoor minder plezier beleven aan hun eigen feest, is dat een mooie oplossing. De feestjes worden opmaat aangeboden in overleg met de aanvrager.

« terug | volgende »

wat

groep-6-7-cbs-meander-pv-23-2

Bij een gymfeestje mag de jarige zelf zijn leukste gymspelen bepalen! Apenkooien, knotshockey, touwzwaaien, voetbalspelen, ringzwaaien, tikspelen, mini-trampolinespringen, basketbal, toestelslagbal, bewegen op muziek etc. Er is toch niets leukers dan met je eigen vrienden en vriendinnen de gymzaal voor jezelf alleen hebben? In overleg met Er-relaxsport wordt een programma samengesteld waardoor het een super leuk en sportief feest wordt.

Een gymfeestje kan ook in een thema worden aangeboden. Te denken valt aan jungle, circus, Olympische spelen etc. Aan het eind van het feest krijgen de kinderen een, door de jarige getekend, diploma mee.

« terug | volgende »

waar en wanneer

groep-6-7-cbs-meander-pv-64

De dag en tijd wordt bepaald door de aanvrager in combinatie met de beschikbaarheid van de te huren gymzaal. Woensdagmiddag en zaterdag behoren zeker tot de mogelijkheden. De duur van het gymfeest is gemiddeld twee uur maar is afhankelijk van de individuele wensen. Er-relaxsport bespreekt de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek.

mogelijkheden

groep-6-7-cbs-meander-pv-64
groep-6-7-cbs-meander-pv-64
groep-6-7-cbs-meander-pv-64

Ook mogelijk zijn de RELAXgymfeestjes of een combi van een uurtje relaxgym met een uurtje gymzaal. Zeker voor kinderen die veel last hebben van spanning rond hun verjaardag en daardoor minder plezier beleven aan hun eigen feest, is dat een mooie oplossing. De feestjes worden op maat aangeboden in overleg met de aanvrager (met/zonder catering, met/zonder het cadeautjes geven etc.).

Het is ook mogelijk om (deels) buiten een sportfeestje te organiseren. Mail naar erna@er-relaxsport.nl en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

 

Een gymfeestje….da’s pas relaxed!

 

Amber, 7 jaar: "Bedankt voor het superleuke feest!"

tarieven

Het basistarief is € 7,50 euro per kind met een minimum afname van 10 kinderen. Dit is exclusief de huur van een gymzaal, het tarief verschilt per gemeente. Het minimum bedrag voor de zaalhuur is gemiddeld € 17,50 per uur.

Bovenstaande bedragen zijn exclusief reiskosten en 21% BTW. Een offerte wordt na overleg met de aanvrager opgesteld.